FEM COLLITA I NETEGEM LA BASSA

L'hort de l'escola va donant els seus fruits, i algun d'aquests són molt grossos, si no us ho creieu mireu aquest bròquil que vam collir el passat dimarts.

Una altra feina que fem a l'hort és netejar la bassa perquè els éssers vius que hi viuen estiguin el millor possible. Aquí en teniu algunes fotos.

ELS ARBRES FRUITERS JA FLOREIXEN!!

A finals del mes de febrer vam veure que alguns arbres ja començaven a florir. El primer va ser l'ametller i al cap de pocs dies el presseguer. Vam veure les parts de la flor d'aquests dos arbres fruiters i vam observar que una flor de l'ametller tenia dos pístils(part femenina) i vam suposar que en sortirien dues ametlles. Les flors blanques són les de l'ametller i les roses són del presseguer. Aquí teniu les fotos. Fixeu-vos que hi ha una flor que té dos fruits enganxats per la base.

 

LES PLANTES CREIXEN

L'altre dia, el 21 de febrer, vam baixar a l'hort a mirar les plantes. Havien crescut molt, eren enormes. Les que estaven a sota la xarxa havien crescut més que les altres. Un grup va poder agafar una col molt, pero que molt bonica la vam partir, i se la van emportar.Després vam anar a la bassa a mirar com estava. Estava molt bruta i la vam haver de  netejar. Amb una xarxa vam agafar les fulles que estaven podrides per culpa de l'aigua i la vam deixar molt neta.Una vegada vam acabar, van anar a observar el nostre arbre per veure com estava i alguns  nens van arrencar les males herbes.

Els de 6è A també van collir els enciams. 

 

Raquel Requena


PLANTEM A L'HORT

A 6è hem començat a plantar les hortalisses a l'hort. Esperem que creixin molt i que puguem recollir-ne moltes.

 

 


ABONEM ELS ARBRES FRUITERS

Els alumnes de 6è A hem arrencat les males herbes i hem abonat els arbres fruiters de l'espai natura amb compost.