CELEBREM EL CARNAVAL

El dilluns 20 de febrer va vindre el rei Carnestoles. Tota l'escola ens vam reunir al porxo a veure de què ens havíem de disfressar,el Fran va doblar al rei Carnestoltes i ens va dir que el dimarts havíem de disfressar-nos de Charles Chaplin. Quasi tota l'escola es va disfressar excepte alguns nens avorrits. Aquell dia l'Alex (de 6èB) amb l'Angel Heras (també de 6èB) van passar per totes les classes a llegir el pregó de les peticions del rei Carnestoltes.

El dia següent (avui) ens tenim que disfressar de camuflatge o amb fulles al cap i demà ens tindrem que disfressar de RAPERO. El divendres ens tenim que desfressar del que volguem.

 

Àlex Pérez i Maia Gallardo

CELEBREM EL DIA DE LA PAU

El dilluns 30 de gener vam celebrar el dia de la pau. Tota l'escola ens vam reunir al pati i vam formar la paraula PAU. A la pàgina principal de l'escola hi ha una foto, va quedar molt bé. Tot seguit els alumnes de cada classe vam fer una activitat: lectura de poema, lectura d'escrit... Els alumnes de 6è vam inventar-nos un rap. Els de 6è A vam agafar el rap del raper El Langui "Se buscan valientes" i vam modificar la lletra. Els de 6èB també ens vam basar amb el mateix rap i ens vam inventar una lletra que parlés de la pau, vam utilitzar una base descarregada d'internet. Si voleu escoltar el rap de 6è A cliqueu a l'enllaç.